Bajban a Rockstar?! A „floridai Joker” egyre őrültebb követelésekkel fenyegeti a GTA VI fejlesztőit

Lawrence Sullivan, közismert nevén „a floridai Joker”, többek között azzal fenyegetőzött, hogy 10 millió dollárra perli a Rockstar-t.

 

 

Sokszor előfordult már, hogy bizonyos emberek híressé akarnak válni, és kihasználják a Rockstar Games által szerzett népszerűséget. Nem ez az első alkalom, hogy beszámolunk erről a személyről, hiszen néhány héttel ezelőtt „a floridai Joker” már megfenyegette a Rockstar-t, hogy engedje ki a börtönből a GTA VI hackerét. Valamint több mint 10 millió dolláros perrel fenyegetőzött a „szenvedés és fájdalom” miatt.

Mindez azután történt, hogy a Grand Theft Auto VI trailerében két másodpercig parodizálták a karakterét. Ezután úgy tűnik, nem érkezett válasz a Take-Two részéről. Most a Tik Tok fiókján Lawrence Sullivan egy új videót tett közzé. Ebben kijelentette, hogy most már nyitott arra, hogy ő adja a hangját a karakternek a Rockstar közelgő nyílt világú játékában. Ugyanakkor kész perelni is, ha nem kap választ.

„GTA, beszélnünk kell” – kezdi. „Nem igazán akarlak beperelni titeket, úgyhogy adok még egy hónapot. Hadd adjak hangot a karakteremnek, adjatok egy történetet a játékban. Mindannyian láttátok, mit tettem a játékért. Híreket készítettünk, blogokat írtunk. Mindenki szeret engem. Mindenki rólam beszél, és úgy ismernek, mint a >>GTA VI Jokerét<<„ – mondja (a GamesRadar után). Azonban nem áll meg itt.

 

„A floridai Joker” megfenyegeti a Rockstar-t a GTA VI miatt

 

A videó végén Sullivan felkiáltott: „Ne játsszatok velem GTA VI-ot, hol a pénzem? Hívjatok fel, nem akarok perelni és ügyvédet fogadni, de ha kell, megteszem” – fejezte be. „A floridai Joker” először 1-2 milliót kért, aztán meg már 5 millió dollárt, azért, hogy 2 másodpercig szerepeljen a trailerben. Tekintve, hogy a Rockstar mindig nyer az ilyen helyzetekben, nem lenne meglepő, ha Lawrence a népszerűségét kihasználva újra és újra fenyegetőzni kezdene.

Forrás: TikTok, GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu