Neil Druckmannak megvan az elképzelése a The Last Of Us 3-ra!

A Naughty Dog társelnöke és a The Last Of Us társalkotója megerősítette, hogy legalább annyira izgalmas koncepció van a fejében a harmadik részről, amiből az első két felvonás is létrejött.

 

Nemrég sugároztak egy dokumentumfilmet, aminek Grounded II: Making The Last Of Us Part II a címe. Ebben értelemszerűen arról volt szó, hogy miképp hozta létre a Naughty Dog a franchise második részét, és ebből adódóan nem véletlen, hogy felbukkant a témák között a sorozat jövője is. Druckmann kifejtette, hogy miképp született meg hosszú idő után az elképzelés a lehetséges folytatásról (ami biztos, hogy megvalósul, mert a Sony blockbuster-igénylő stratégiája miatt talán már be is rendelték a The Last Of Us új részét).

„Volt egy másik interjúm, ahol valaki a The Last of Usról kérdezett, és hogy lesz-e még valami történet, vagy ilyesmi. Említettem, hogy írtunk egy történetet, ami a Last of Us II után játszódik, és Tommy a főszereplője. Remélem, hogy egy nap eljutunk odáig, hogy megcsináljuk. Az egész iparágban olyan szalagcímek jelentek meg, hogy „A Naughty Dog felvázolta a The Last of Us Part III-at”, de ez valójában tévedés. Ez mindig is egy kis történet volt, soha nem volt egy teljes cím. Abban az időben a Naughty Dognál magasabb prioritások voltak, hogy rendbe hozzuk a fejlesztési elképzeléseinket, hogy megoldjuk a munka-magánélet egyensúlyával kapcsolatos problémákat. A jelenlegi helyzetünk alapján nem akartam ezt a sztorit előtérbe helyezni, így félre lett téve. Még mindig hiszek benne, hogy egy nap napvilágot lát. Nem tudom, hogy játék lesz-e vagy sorozat… Ez majd eldől.

Az első játékban olyan tiszta koncepció volt arról a feltétel nélküli szeretetről, amelyet egy szülő érez a gyermeke iránt. A második játékban, amikor rátaláltunk erre az ötletre, hogy mindenáron igazságot akarunk szolgáltatni azoknak, akiket szeretünk, úgy éreztük, hogy itt is van egy tiszta koncepció, és az első játékban is van egy átvezető vonal a szeretetről. Ha soha többé nem is lesz rá lehetőségünk, ez egy jó befejezési pont. Az utolsó harapás az almába, a történetnek vége. Az a nagyszerű dolog a Naughty Dognál dolgozni, hogy nem kell. Mindig úgy van, hogy szeretnénk még egy The Last of Ust, de ha ti valami másért lelkesedtek, akkor támogatjuk ezt a másik dolgot.

Nagyon kiváltságos helyzetben vagyunk. Soha nem veszem ezt természetesnek. Gondolkodtam azon, hogy „Van ott egy koncepció?”, és már évek óta nem találtam meg, de mostanában ez megváltozott. Nincs történetem, de van az a koncepcióm, ami számomra ugyanolyan izgalmas, mint a [The Last Of Us Part] I vagy II, egy saját dolog, mégis mindháromnak megvan ez az átívelő vonala. Szóval úgy érzem, hogy valószínűleg van még egy fejezet ebben a történetben,” mondta Druckmann.

(PS: A kép csak illusztráció egy elképzelt folytatásról!)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu