Marvel’s Wolverine: Logannek valamiben biztosan nem lesz hiánya!

Az Insomniac Games következő játékával kapcsolatban egy aspektust érdemes megvizsgálni.

 

A tavaly év végi ransomware támadás következtében a Marvel’s Wolverine is kiszivárgott a Sony stúdiójától. Így állítólag a mutáns Alaszkába, Madripoorba, vagy Japánba is el fog menni a történet szerint. Így egy mélyebb élményt kapunk nagyobb rosszfiúkkal is (Mr. Sinister, Sabretooth, vagy akár Callisto; mindenkinek angolul hagyjuk a nevét, mert a képregényekben és a filmekben máshogy nevezték őket… Farkas volt Logan neve a filmekben, Rozsomák a képregényben, és ez csak egy példa!).

A karmos főhős falja a nőket. Kissé túlzás, de valóban ritkán marad valaki mellett hosszabb ideig, igaz, legtöbbször tragédia válaszja el Logant szíve választottjától. Kb. 200 éve él már, és legalább öt évtizede nevezhető karakternek, így nem csoda, hogy megfordult kezei között Jean Grey, Storm, Mariko, Mystique, Silver Fox, Yukio, Native, Melita Garner, vagy Cassie Lathrop. Storm koncepciós rajza kiszivárgott tavaly, így ő minden bizonnyal fel fog bukkanni a játékban, de a többi esetében a stúdión múlik, hogy Logan partnere egy szupererővel rendelkező valaki, vagy csak egy többnyire átlagos munkájú ember lesz-e.

Melita kizárható, mert túlzottan hasonlít Mary-Jane Watsonhoz. Yukio és Mariko logikus Japán felbukkanása miatt. Native esete tragikus volt (Weapon X-túlélő; pont akkor szerzi vissza beszédkészségét, mielőtt Sabretooth végezne vele), Silver Fox pedig az X-Men kezdetek: Farkas című filmben nem kapott valami jó törődést. A befutó Mystique lehet (Bonnie és Clyde-féle történések a vadnyugati időszakból, ennek Get Mystique című sztoriját Jason Aaron írta, és ebből meríthet az Insomniac Games), Jean Grey pedig Logan legikonikusabb „célpontja”. Kérdéses, hogy a Cyclopsszal való szerelmi háromszög témáját körül fogja-e járni a stúdió, de ki lehet emelni a jó kémiát Logan és Jean között a játékban.

A szivárgások szerint a Marvel’s Wolverine valamikor 2026-ban jelenhet meg PlayStation 5-re, de majd elválik, hogy az Insomniac Games miképp halad a fejlesztéssel (és módosít-e koncepcióján).

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu