Súlyos fenyegetéseket kapnak a Marvel’s Spider-Man 2 fejlesztői!

Az Insomniac Games tagjai közül néhányan felszólaltak a már-már nevetségesnek nevezhető zaklatások mellett.

 

Miért vannak most célkeresztben a stúdió tagjai? Azt követelik a fejlesztőktől, hogy frissítsék a tavaly ősszel PlayStation 5-re megjelent Marvel’s Spider-Man 2-t (amelynek hivatalos PC portjának fejlesztése nagy pénzből készül és március végére befejezik a munkálatokat; a ransomware támadás következtében kiszivárgó nemhivatalos verzió fejlesztése pedig le lett állítva…).

A szivárgásban felbukkant a játék DLC-kkel kapcsolatos tervei és egy New Game Plus mód, de egyes játékosok felettébb türelmetlenek és inkább fenyegetésbe kezdenek, bár ezzel sokra nem mennek, mert nem érik el, hogy a fejlesztés gyorsabb legyen. Aaron Jason Espinoza, az Insomniac Games senior közösségi menedzsere a Twitteren azt írta, hogy eléggé gyerekes, hogy súlyos fenyegetésekhez fajulnak egyesek. James Stevenson, a stúdió közösségi és marketinges igazgatója pedig nyíltan kimondta, hogy ezt senki se csinálja, mert a csapat tudja jól, hogy híreket és információkat várnak az emberek, és azon van a stúdió, hogy minél hamarabb eljuttassák a dolgaikat a játékosokhoz annak ellenére, hogy az Insomniac milyen körülmények között találta magát. (Itt a ransomware támadásra gondolt.)

De nem csak a fejlesztők vannak ilyen értelemben véve a célkeresztben. (Az pedig magától értetődik, hogy SENKINEK sem kellene ilyen szituációban találnia magát…) Stephanie Tyler Jones arca felbukkant a Marvel’s Spider-Man 2-ben, és arról számolt be, hogy az elégedetlen játékosok közül néhányan minden lépését figyelték. Vagy ott van Laura Bailey, aki a The Last Of Us 2-ben szinkronszínész volt (Abby-t szólaltatta meg), és az ő teljesítményét kritizáltak néhányan. A Pocketpair sem úszta meg: a Palworld fejlesztői az ideges kommentektől a beszámíthatlan kijelentésekig mindent kaptak, és tavaly Japánban a Nintendónak több élő rendezvényt törölnie kellett a tömeges erőszakra vonatkozó veszélyek miatt.

Sajnos az embereknek nincsen türelmük, pedig néha jobb lenne befogni a szájukat, mert a panaszkodásuk nem vezet semmire sem.

Forrás: GameRant, Twitter, Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu