Bejelentették és rögtön előzetest is kapott a Terminator: Survivors! [VIDEO]

Az open-world akció-shooter kalandjáték, a Survivors a Terminátor-univerzum egy eddig feltáratlan idősíkjára kalauzol el minket…

 

 

A tegnapi Nacon Connect 2024 során a francia kiadó egy új nyílt világú akció-túlélő játékot mutatott be, amely a sci-fi Terminátor-univerzumban játszódik. A címe Terminator: Survivors, és még idén érkezik PC-s korai hozzáférésű Steamre. Íme, amit már most tudunk az ígéretes kalandról.

Részletesebben a milánói Nacon Studio által fejlesztett produkciót nyílt világú túlélőélményként definiálják, bázismenedzsment és akció-shooter elemekkel, valamint önálló és eredeti cselekménnyel, bár erősen hat rá a James Cameron által 40 évvel ezelőtt készített saga első két filmje.

Az Ítéletnap után néhány évvel játszódó játékban játékosként a John Connor által alapított Ellenállásé lesz a főszerep. A játékot túlélőként kezdjük, aki szembesül a poszt-apokaliptikus világ veszélyeivel. Meg kell küzdenünk a többi ember, a gépek és a Terminátor által jelentett fenyegetésekkel. Eleinte nem tudunk a Skynet és a Terminátor létezéséről. Ám hamar rá kell jönnünk erre. Ezután össze kell fognunk más túlélőkkel, hogy megtudjuk az igazságot és felkészüljünk a visszavágásra…

A játék a Terminátor-univerzum egy eddig felderítetlen idővonalán játszódik, teljesen eredeti történettel. Ebben híres és új karakterek is szerepelnek. További részleteket tudhatunk majd meg a John Connor-vezette Ellenállás kezdeteiről.

 

A Terminator: Survivors-t barátokkal is játszhatjuk majd

 

A játék kihívás elé állít minket, hogy fedezzük fel a környező terepet anyagok, információk, más túlélők és kulcsfontosságú erőforrások után kutatva. Ebben az apokaliptikus 2009-ben létre kell hoznunk a túlélők új csoportjának bázisát. Szerencsére a küldetést nem kell egyedül teljesíteni. A Terminator: Survivors négyjátékos kooperatív játékkal fog megjelenni.

A hír mellé egy első trailert is közzétettek a fejlesztők a videójátékról. A játék korai hozzáféréssel fog megjelenni PC-re a Steamen keresztül. Később PS5-re és Xbox Seriesre is érkezik majd.

Addig is javasoljuk, hogy olvassátok el a Terminator: Dark Fate – Defiance című, a sci-fi franchise frissen megjelent stratégiai játékának kritikáját!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu