Monster Hunter-tripla: szárnyal a franchise! [VIDEO]

A Capcom három játékról is közölt híreket; és ezeket összefoglaljuk egy csokorban.

 

A japán cég bejelentette, hogy a Monster Hunter: Worldből több mint 25 millió példányt szállítottak ki a boltokba és adtak el digitálisan, beleértve a Monster Hunter World: Iceborne Master Editiont. Az alapjáték kicsivel több mint hat évvel ezelőtt jelent meg, az Iceborne nevű kiegészítője pedig másfél évvel később érkezett. Mindkét esetben több hónappal később jutott csak el a játék (vagy a kieg) Steamre.

„A 2024 márciusában 20. évfordulóját ünneplő Monster Hunter sorozat vadászós akciójátékokból áll, amelyekben a játékosok gyönyörű természeti környezetben szállnak szembe óriási szörnyekkel. A 2004-ben megjelent első címmel kezdődő sorozat új műfajt teremtett, amelyben a játékosok barátaikkal együttműködve vadásznak vad szörnyekre, és azóta globális jelenséggé nőtte ki magát: a sorozat összesített eladásai 2023. december 31-én meghaladták a 97 millió darabot.

A Monster Hunter: World című játékával a Capcom a Monster Hunter-sorozatot globális márkává emelte a sorozat első világméretű egyidejű megjelenésével és nemzetközi promóciós tevékenységével, és a játék a megjelenést követő egy hónapon belül a Capcom minden idők legkelendőbb címévé vált. A játék megjelenése óta eltelt hat évben a Capcom folytatta a digitális eladások támogatását, így a Monster Hunter: World új Capcom-rekordot állított fel: 25 millió darabot adtak el belőle. Továbbá tavaly decemberben a Capcom bemutatta a Monster Hunter Wildsot, széleskörű figyelmet keltve azzal a bejelentéssel, hogy a sorozat legújabb címe a tervek szerint 2025-ben jelenik meg. A Capcom továbbra is szilárdan elkötelezett amellett, hogy minden felhasználó elvárásainak megfeleljen, kihasználva az iparág vezető játékfejlesztési képességeit, hogy rendkívül szórakoztató játékélményeket teremtsen,” írta a Capcom.

2016-ban jelent meg a Nintendo 3DS-re a Monster Hunter Stories. Az RPG PlayStation 4-re, Nintendo Switchre és PC-re (Steam) június 14-én fog átruccanni. Az előrendelés Navirou King és Queen kosztümeit biztosítja. Európában lesz egy lemezes kiadás PlayStation 4-re, de a Monster Hunter Stories Collection az első rész mellett a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin-t is tartalmazza. És ez a harmadik hír témája: ez a játék is június 14-én fog megjelenni PlayStation 4-re. Az előrendelés Ena Kamura Maiden kosztümét adja; ez a játék 2021 júliusában jött ki Nintendo Switchre és PC-re, úgyhogy a PlayStation 4 verzió az újdonság.

Remélhetőleg a Capcom ezekkel a portokkal is nagy sikert arat.

Forrás: Gematsu,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu