Fatal Fury: City of the Wolves: feltámad az SNK egyik verekedős sorozata [VIDEO]

Az SNK a kilencvenes években több verekedős játékkal volt ismerős (és így a Neo Geo mellett a játéktermi felületeken is gyakran népszerű volt), de a Samurai Shodown és a The King of Fighters után a Fatal Fury is folytatódni fog.

 

Az SNK bejelentette a Fatal Fury: City of the Wolvesot, ami a klasszikus játékmenetet az új Rev rendszerrel ötvözi. A Street Fighter 6 példáját követve lesz egy olyan kezelési séma is, ami a kazuár játékosokhoz szól, ugyanis a Smart Style segítségével könnyedén lehet különleges mozdulatokat is csinálni anélkül, hogy ismernénk a verekedős játékok műfaját vagy annak szabályzatát. A videóban Terry Bogard, Rock Howard, Hotaru Futaba, Tizoc, illetve egy újonc, Preecha is látható.

Az SNK szerint a Rev-rendszer csúcssebességre kapcsolja a harcot. Már a csata kezdetétől fogva egyedülálló támadási lehetőségeket kínál. A játékosok használhatják a Rev Arts, a Rev Accel, a Rev Blows (amíg az S.P.G. aktív) valamelyikét, amíg a Rev csík nem melegszik túl. Szabályozzuk a hőfokot, majd tartsuk nyomás alatt ellenfelünket, hogy aztán ő is teljes erőbedobással harcoljon. Számos klasszikus Fatal Fury-elem visszatért, beleértve a kombinált támadásokat (Combined Attack), a védekezést (Just Defense), vagy például a kitérő támadásokat. Ezek a rendszerek több mint 25 év után térnek vissza, és a modern kornak megfelelően fejlődtek. Ezek miatt a harcok a végletekig kiélezettek lesznek.

Kétféle irányítási rendszer közül választhatunk. Az Arcade Style precíz, technikai bevitelre épül, míg a Smart Style lehetővé teszi, hogy irányváltásokkal és egyetlen gomb megnyomásával villogó speciális mozdulatokat és kombókat hajtsunk végre. A verekedős játékokkal ismerkedő újoncoktól a tapasztalt veteránokig mindenki a megfelelő, kifejezetten a szintjére szabott irányítással fog trükközni. Tehát a Capcom ötletét átvette az SNK.

A Fatal Fury: City of the Wolves valamikor 2025-ben fog megjelenni, de célplatformokat nem közölt az SNK. Csak nem a Nintendo Switch-utód miatt?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu