A Pókember 4 jövője fölött vitatkozik a Sony és a Marvel?

MOZI HÍREK – Azt hallani, hogy a két fél nem tud dűlőre jutni a franchise kapcsán, és ez felettébb érdekes kérdéseket vethet fel (például azt, hogy ezúttal is kidobnak egy teljes filmkoncepciót az ablakon? mert ez már megtörtént egyszer).

 

A Sony és a Marvel Studios (amit akár Disney-nek is nevezhetnénk) már lassan megállapodik a Pókember 4-ről, de nincs teljes egyetértés a két cég között. A Sony egy drámailag nagyobb filmet akar, míg a Marvel és Kevin Feige ennél kisebb elképzeléssel tervez, holott a Tom Holland-féle trilógia sikeres volt, igaz, a színész feltételekhez kötötte a visszatérést, ugyanis csak az első három filmre írt alá, és a negyediket csak akkor vállalná be, ha a történet megfelelő lenne.

A Twitteren HolyField News azt írta, hogy valamikor 2026 elején jutna el a mozikba a film. A Sony több Pókember-karakter szeretne az univerzumból (pl. Venomot, a filmekben még fel bukkanó Kravent, Miles Moralest, Scorpiont, Mysteriót és Norman Osborn-t). A film állítólag egy nem ismert Marvel-univerzumból származó szuperhőst tartalmazhat, miközben a Sony egy multiverzumhoz kapcsolódó befejezést követel, amivel fel lehetne vezetni a Tobey Maguire és az Andrew Garfield-féle Pókemberek felbukkanását (ők a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban szerepeltek, ismét pókgúnyában). Kérdéses, hogy a Holland-féle Pókember-filmekben szereplnének-e, vagy a színészek franchise-ai folytatódnának így. Feige azt szeretné, hogy az eddigi rendező, Jon Watts helyét Drew Goddard vegye át (ő a Netflixes Daredevil-sorozaton dolgozott például).

A történelem mintha megismételné önmagát. 2007-ben ugyanis készülőfélben volt a Pókember 4, amin Sam Raimi dolgozott, és ezúttal is Tobey Maguire lett volna a főszereplő. (Sőt, már az ötödik film is a tervek között volt!) A nagy ambíciók ellenére 2010 januárjában a Sony Pictures bejelentette, hogy Raimi kilépett a projektből, mert állítólag nem tudta volna tartani a 2011 májusi premier időpontját, és eközben NÉGY forgatókönyvön is átment, de mindegyiket utálta…

Ahogy a Valve-nak a 3-as szám, úgy Pókembernek a 4-es nem áll jól?

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu