Ki nem találnátok, mit csinál Tom Cruise az új Mission: Impossible film első forgatási felvételein…

MOZI HÍREK – Tom Cruise azt csinálja, amihez a legjobban ért, a következő Mission: Impossible forgatásáról készült új felvételeken; a rajongók pedig imádják…

 

 

Hollywood ikonja, Tom Cruise ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért: fut. Éppen Londonban forgatja a Mission: Impossible 8. részét, ahol is szemfüles rajongóknak sikerült őt lencsevégre kapniuk. A színész és a franchise rajongói most a Twitter/X-en osztották meg képeiket, felvételeiket és gondolataikat Cruise futásáról. Hiába, ez továbbra is a modern blockbuster filmek egyik legmegragadóbb eleme.

A cikk végén megnézheted a Tom Cruise-futás vizuális költészetét, valamint néhány gondolatot és érzést, amit a rajongók osztottak meg, akik alig várják, hogy újra láthassák őt futni az egész világon a Missionben: Impossible 8-ban.

Több kép is felbukkant a színészről, amint a legújabb globális fenyegetés elől (vagy felé) sprintel. Ezeken láthatjuk először a következő Mission: Impossible epizódot, amely korábban az előző rész, a „Leszámolás – Első rész” (Dead Reckoning Part One) közvetlen folytatásának ígérkezett. Azonban az előző film DVD-s címváltoztatása miatt (vagyis, hogy eltűnt az „Első rész”) lehetséges, hogy az új film jobban eltávolodik majd az előzőtől.

A tavaly júliusban megjelent Mission: Impossible – Dead Reckoning című filmet Christopher McQuarrie rendezte az Erik Jendresennel közösen írt forgatókönyv alapján.

A folytatásában Tom Cruise ismét Ethan Hunt szerepében tűnik fel, akinek ezúttal a „The Entity” nevű mesterséges intelligenciától kell megmentenie a világot.

 

Mit várhatunk Tom Cruise-tól a Mission: Impossible 8-ban?

 

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről szól a Mission: Impossible 8. Ám tekintve, hogy a 7. és 8. filmet eredetileg két részre tervezték, kétségtelenül számíthatunk arra, hogy a következő film átvesz néhány cselekményelemet az elődből. Ez valószínűleg magában foglalja mind a The Entity néven ismert mesterséges intelligencia ellenséget. Továbbá a gonosztevő Gabrielt (Esai Morales), egy terroristát, aki kapcsolatban áll Ethan Hunts múltjával.

Arra is számíthatunk, hogy visszatérnek az alapszereplők, köztük Tom Cruise mint Ethan Hunt, Ving Rhames mint Luther Stickell és Simon Pegg mint Benji Dunn, valamint az újonc Hayley Atwell mint Grace.

A csapat többi tagja a hírek szerint Henry Czerny lesz Eugene Kittridge-ként, Vanessa Kirby Alanna Mitsopolis, Pom Klementieff Paris, Shea Whigham pedig Jasper Briggs szerepében. Holt McCallany, Nick Offerman, Janet McTeer, Hannah Waddingham és Lucy Tulugarjuk szintén szerepel majd. Ilsa Faust nyilvánvaló sorsát követően jelenleg nem tudni, hogy Rebecca Ferguson is szerepet kap-e a filmben.

Forrás: X (1, 2, 3)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu