Visszatérhet még Obi-Wan Kenobi? Ewan McGregort kérdezték!

MOZI HÍREK – Ewan McGregor nem hisz abban, hogy az Obi-Wan Kenobi kap még egy évadot, de biztos benne, hogy jedi karaktere visszatér.

 

 

Ewan McGregor ismét kifejtette gondolatait a Star Wars-franchise-ba való esetleges visszatéréséről Obi-Wan Kenobi szerepében. Bár a színész úgy tűnik, nem hisz abban, hogy a Disney+ sorozatának lesz második évada, egyértelműen úgy gondolja, hogy az idő mellette szól, hogy ismét visszatérjen a Jedi mester szerepében.

McGregor visszatérése a franchise-ba két évtized után hatalmas esemény volt 2022-ben, nem utolsósorban az Obi-Wan Kenobi-sorozat miatt, amelyben Hayden Christensen is visszatér Anakin Skywalker/Darth Vader szerepében.

A sorozat sugárzása óta a skót színész folyamatosan válaszolt a kérdésekre, hogy esetleg újra eljátssza-e a szerepét. Nemrég a LadBible-nek nyilatkozva ismét szóba került a téma. Ezúttal McGregor úgy tűnt, teljesen elzárkózott attól a lehetőségtől, hogy Obi-Wan Kenobi kapjon egy második évadot. Ám attól nem, hogy ő maga visszatérjen a szerepbe.

„Az igazság az, hogy évekig titokban kellett tartanom, hogy megcsináljuk az Obi-Wan évadot, erről hazudnom kellett, és most sem hazudok. Nem is tudom. Nem hívtak fel a Lucasfilmtől vagy a Disney-től, hogy >>Csináljunk még egyet!<< Az Obi-Wan egy limitált sorozatnak készült, és már megjelent, és az embereknek tetszik, aminek nagyon-nagyon örülök. Szeretem csinálni. Remélem, hogy lesz még egy lehetőségünk, és biztos vagyok benne, hogy lesz is. Biztos vagyok benne, hogy van még néhány évem, amíg annyi idős leszek, mint Alec Guinness volt az Egy új reményben. Szóval van még idő, hogy több történetet meséljek el.”

 

Ewan McGregor szerves része volt a Star Wars előzményfilmeknek

 

McGregor Kenobi megformálása a Star Wars előzménytrilógia meghatározó részévé vált. Ám nem volt könnyű feladat, hiszen a színész a filmes ikon Alec Guinness köntösébe bújt. Annak ellenére, hogy a prequel-filmek a megjelenéskor vegyes fogadtatásban részesültek, a rajongók újraértékelték őket, és ma már sokkal nagyobb szeretettel tekintenek rájuk, mint 20 évvel ezelőtt.

Az olyan karakterek, mint a Hayden Christensen által alakított Darth Vader visszatérése a McGregor által megformált Obi-Wan mellett a legújabb projektekben aláhúzza a franchise elkötelezettségét a régi karakterek iránt, és biztosítja, hogy a rajongók többnyire azt kapják, amit szeretnének.

Ezek a visszatérések nem csak a Star Wars-univerzum különböző korszakai, hanem a rajongók generációi között is hidat képeznek. Azoktól kezdve, akik ott voltak, amikor a Star Wars 1977-ben a mozikba került, egészen azokig, akik csak a Disney+-on keresztül kezdték felfedezni a saga történetét.

McGregor hajlandósága, hogy visszatérjen a szerepbe, az elmúlt két év során folyamatosan megmaradt. Még akkor is, ha Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke gyakran homályosan nyilatkozott Kenobi visszatérésének esélyeiről. Mivel a franchise több különböző irányba szeretne terjeszkedni, amelyek mindegyike úgy tűnik, hogy a Skywalker-sagától távolabb vezet, kérdés, hogy McGregor lelkesedése elég lesz-e ahhoz, hogy újra visszataláljon a saga történetéhez.

Forrás: LadBible

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu