Xbox Game Pass: a 2024 áprilisi első frissítés

A Microsoft menetrendszerűen listázta, hogy a Game Pass szolgáltatásra előfizető játékosok milyen játékokhoz férhet hozzá a katalógusban, amiből ezúttal is távozni fog néhány cím; ezúttal több visszatérő játék is van a listán.

 

A Microsoft közleménye szerint újra elérhető a Superhot: Mind Control Delete (konzol = Xbox Series, Xbox One; PC, felhő; visszatérő cím). A mai naptól, április 3-ától elérhető a Lego 2K Drive (konzol, felhő), 4-étől a Lil Gator Game (konzol, PC, felhő) és az EA Sports PGA Tour (Xbox Series, PC, felhő; EA Play – PC Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate), 9-étől a Kona (konzol, felhő; visszatérő cím) és a Botany Manor (Xbox Series, PC, felhő; új megjelenés), 11-étől a Shadow of the Tomb Raider (konzol, PC, felhő), 16-ától pedig a Harold Halibut (Xbox Series, PC, felhő; új megjelenés) érkezik a kínálatba.

DLC-k, frissítések esetében egyetlen dolgot közölt a Microsoft, de ez is olyasmi, amit mindenki elérhet a Game Pass nélkül is, ugyanis a No Man’s Sky Orbital frissítéséről van szó, és a Hello Games az alapjátékot nem fizetős DLC-kkel szokta bővíteni. Három Xbox Game Pass Ultimate perk van. Ezek közül kettőt már megemlítettünk. A YouTube Premiumot három hónapig lehet kipróbálni (de ennek feltételei vannak és csak bizonyos országokban érhető el; erről már részletesebben szó volt), április 19-éig elérhető a Final Fantasy XIV Online: Starter Edition, amivel 30 napi játékidőt, illetve a játék mellé pár kiegészítőt kapunk, és a Battlefield 2042-ben a Season 7 Field Kit vár a játékosokra.

Április 15-én pedig az alábbi címek távoznak az Xbox Game Passról: Amnesia Collection (konzol, PC, felhő), Amnesia: Rebirth (konzol, PC, felhő), Back 4 Blood (konzol, PC, felhő), Phantom Abyss (konzol, PC, felhő), Research and Destroy, illetve Soma (konzol, PC, felhő).

Nem valami nagy frissítésről van szó, de az előzőhöz képest (Diablo IV) nehéz lett volna hasonlót felmutatni.

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu