Nagy siker a Diablo IV Xbox Game Pass-on – más Activision Blizzard címek is jöhetnek?!

A Diablo IV sikere mellett Sarah Bond megerősítette, hogy dolgoznak „az Activision Blizzard King címeinek a szolgáltatásainkba való integrálásán”, ami a Battle.netet is érinti.

 

 

Az Xbox előfizetéses szolgáltatása sokat fejlődött az idők során Ám a Game Pass a következő hónapokban az Activision Blizzard játékainak debütálásával még sokkal jobb lesz. Néhány napja landolt a Diablo IV, a Blizzard akció-RPG-je  az Xbox Game Passon. Nemrég frissült a ray tracinggel és a közösség által kedvelt plusz funkciókkal. Úgy tűnik azonban, hogy mindez kifizetődő.

Ahogy arról a Windows Central is beszámolt, Sarah Bond egy e-mailben megerősítette, hogy mit hozott a játék az Xbox Game Passra: „Elindítottuk a Diablo IV-et a Game Passon, és az Xbox gyorsan a D4 játékosok első számú platformjává vált”. Ebből az következik, hogy sok előfizető játszott az ARPG-vel, és lehetséges, hogy több ezer felhasználót motivált az előfizetésre.

Ez azonban nem az egyetlen jó hír a redmondiak számára, mivel elmondásuk szerint a vállalat még dolgozik azon, hogy az Activision Blizzard játékokat integrálja az előfizetéses szolgáltatásba.

„Integráljuk az Activision Blizzard King címeit a szolgáltatásainkba” – mondta. Sőt, szerinte az Xbox csapata „integrálja a Battle.net-et, miközben elindítjuk a Call of Duty: Warzone Mobile-t, és készülünk a hamarosan megjelenő Hellblade 2, Avowed és Indiana Jones and the Great Circle című játékokra”. Könnyen lehet, hogy mindezt az Xbox a nyárra tervezett rendezvényén fogja leleplezni. Ott, ahol a Gears 6 és a következő Call of Duty lehet a fő bombahír.

 

Az Xbox Diablo IV utáni tervei

 

Kiderült továbbá, hogy az Xbox két nagy célt is kitűzött maga elé a következő generációval kapcsolatban. Ezeken pedig egy teljes csapat dolgozik. Ők a játékok működésének és a visszafelé kompatibilitásnak szentelik magukat. Sarah Bond fogja vezetni ezt a részleget, és azt is újra megerősítette, hogy „a következő generációs hardverek a valaha látott legnagyobb technológiai ugrást fogják hozni egy generáció alatt.” Ezt a játékokban megjelenő mesterséges intelligencia fog kiegészíteni.

Forrás: Windows Central

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu