Diablo IV: a fejlesztők végre elárultak ezt-azt a következő szezonról! [VIDEO]

A Diablo IV egy új Campfire Chatet tett közzé, amelyben a fejlesztők részletezik a nagy változásokat, melyek a Blizzard RPG negyedik szezonjában lesznek elérhetőek.

 

 

Egy új Campfire Chat keretében leplezte le a Diablo IV a 4. évad előzetesét, megerősítve a játék itemizációját érintő nagy változásokat és különböző egyéb módosításokat. A live-service modellel a játék a Diablo III-ban látottakhoz hasonló szezonális rendszert követ a játékosok számára. Minden szezon új témát, karaktereket, tartalmakat és funkciókat hozott, hogy a játékmenetet frissen tartsa.

A Diablo IV jelenleg a Season of the Construct, a harmadik szezonban van, amely január 23-án indult. A harmadik évad kezdetével bevezetett változások és funkciók között az egyik legfontosabb a Seneschal Companion bevezetése volt.

Ezzel a robottal a Diablo IV játékosok egy erős szövetségest kaptak, aki különböző képességekkel és tulajdonságokkal segíti őket az útjukon.

Az új Campfire Chat során elárulták, hogy a 4. szezon május 14-én kezdődik, meghosszabbítva a Season of Constructot. Az egyik legfontosabb leleplezés az itemizációban bekövetkező jelentős változások. Ezek a mennyiség helyett a tárgyak minőségére összpontosítanak. Ennek eredményeképpen kevesebb darab zsákmány hullik majd, de az általános minőségük jobb lesz. A fel nem használt affixeket eltávolítják a játékból. A Sacred tárgyak csak a World Tier 3-ban fognak megjelenni. Míg az Ancestral tárgyakat csak a World Tier 4-ben láthatják majd a játékosok. A felszerelések Affixes limitje csökken, míg az eldobott Unique és Legendary tárgyak eladhatóak lesznek.

 

A Diablo IV 4. szezonja később kezdődik, de nagy változásokat hoz

 

Egy másik nagy változás, ami a 4. szezonban érkezik, a játék Gem-rendszerének egyszerűsítése lesz. Valamint a lehetőség, hogy több aranyért eladjuk őket. Az Uniques, a Diablo IV játékosok által leginkább áhított tárgy ritkaságok egyike, korábban is megszerezhető lesz a játékban. Megjelennek már az első és a második World Tier-ben is. Az Uber Uniques viszont az 55. szint feletti ellenségektől lehet csak elszedni a World Tier 3-ban.

A következő Diablo IV szezonban változások lesznek a Codex of Power, a Tempering és a Greater Affixek, az új Masterworking item upgrade rendszer bevezetése, valamint frissítések az összes osztály számára.

Azok a játékosok, akik ki akarják próbálni a Season 4 változásokat, április 4. és 9. között a PTR-en, a játék tesztkiszolgálóján lesznek elérhetőek. Az új körös módosításokkal a fejlesztők azt tervezik, hogy könnyebben elérhetővé teszik az endgame tartalmakat. Egyszerűsítik a játék rendszereit, és nagyobb kontrollt adnak a játékosoknak a tárgyaik felett. A Blizzard így a Diablo IV hardcore játékosai és a Diablo közösség lazább tagjai számára is fenntartja az élményt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu