63 Days: a lengyelek II. világháborús lázadása [VIDEO]

A War Mongrels fejlesztői, a Destructive Creations egy olyan valós idejű stratégiát jelentett be, ami cross-gen, és a második világháborúba játszódik lengyel főszereplőkkel.

 

Már lehet is jelentkezni egy zárt bétatesztre (lásd második link alul), de aki erről lemarad, néhány héten belül egy nyilvános demó is fel fog bukkanni a 63 Days-ből, ami műfajilag inkább PC-re való, de mégis konzolokra is meg fog jelenni.

A főhős a 123 év idegen megszállás után a szabad Lengyelországban született első generáció tagja. A második világháború kitörése megfosztotta őket családjuktól, otthonuktól és jövőjüktől. Dühösek, fáradtak, de egységesek. Nagy tettvágyuk van, hogy visszanyerjék az életük feletti kontrollt. Társaik és a főhős úgy érzik, hogy csak egy választásuk van: bosszút állni és visszaszerezni városuk és nemzetük függetlenségét. Az esélyek elsöprően ellenük szólnak. Olyanok, mint a testvérek, felbátorodva a harci szellemükben, az eszükre, a lopakodásra és a csapatmunkára támaszkodva. De vajon mindez elég lesz?

A 63 Days a testvériségről és a függetlenség visszaszerzéséért folytatott küzdelemről szól, elsöprő esélyekkel szemben az 1944-ben megszállt Varsóban, Lengyelországban. A helyszín ellenére ez egy univerzális történet, amely a háború emberi árát mutatja be az átlagemberek szemszögéből, akiknek az élete a háború kitörésével gyökerestül felborult. Az izometrikus, valós idejű taktikai játék a Destructive Creations előző játékának, a War Mongrelsnek a nyomdokain halad, annak játékmechanikájára építve.

Ha jól terveznek, és csoportként helyesen hajtják végre a feladatokat, akkor lehet esélyük. Az ellenség azt sem fogja tudni, mi ütött beléjük! Rengeteg lehetőségük van arra, hogy megközelítsék az egyes küldetéseket. Remélik, hogy helyesen döntenek és győzedelmeskednek. Bárhová is vezet a felkelésük, bátorságukra generációk fognak emlékezni. Történetüket el fogják mesélni, lesz elég túlélő, aki elmeséli a történetet. Jó taktikát fognak alkalmazni, rettenthetetlenek lesznek, olyanok, mint a szellemek. Tudják, hogyan kell harcolni. Inkább lopakodnak, hogy maximalizálják az esélyeiket, minimalizálják a veszteségeiket. De ha ez a megközelítés nem megy nekik, akkor átlövik magukat az akadályokon.

Ismerik Varsót kívülről-belülről. Az előnyükre fogják használni. Lehet, hogy a németek elpusztították a város nagy részét, de ez most vissza fog nekik jönni! Kevesebben vannak, de erősebb a motivációjuk és a kötelékük, ami összetartja őket. A jó együttműködés az egyik erősségük. A lengyelek mindegyike más-más háttérrel, személyiséggel és képességekkel rendelkezik, de jól tudnak együtt harcolni. Ha van egy jó barátunk, aki mellettünk harcol és fedez minket, az nem csak szórakoztatóbb, de nagy előny is.

A 63 Days idén érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu, Google Forms

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu