The Rogue Prince of Persia: roguelite fordulatot vett a herceg [VIDEO]

Ezúttal nem közvetlenül a francia kiadó fejleszt egy új részt a Prince of Persia IP-ben, hanem egy másik stúdió, az Evil Empire dolgozik rajta… és őket egy másik rogueite játék, a Dead Cells kapcsán már ismerhetjük.

 

Tapasztaljuk meg a gyors tempójú, kihívásokkal teli, de könnyen hozzáférhető roguelite élményt, ahogy elsajátítjuk az akrobatikus mozdulatokat, és zökkenőmentesen váltogatunk a platformer és a harci szegmensek között. Találjunk új fegyvereket, használjuk fel különleges effektusokkal ellátott csecsebecséket, és fejlesszük azokat, hogy egyedi buildünk legyen. Fedezzünk fel új karaktereket, információkat és területeket, miközben megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy megmenthessük Perzsiát a hun inváziótól, hogy mi legyünk az a rég álmodott hős. Vezessük a herceget a sötét sámánmágia által megrontott hun sereg elleni harcban, és találjuk meg a helyünket a királyi családban, miközben felfedezzük az élénk módon újragondolt Perzsiát. Rakjük össze a kirakós darabjait, miközben a nem lineáris történet előrehaladásával színes karakterekkel találkozunk.

Ha folyamatosan cseréljük a platformer és a harci játékmenetet, az akrobatikus mozdulatokkal kicselezhetjük és túljárhatunk elenfeleink eszén. Használjuk az ikonikus falmászást, hogy új támadási útvonalakat nyissunk, és ezzel a csapdákba sem lehet belefutni, illetve a nehezen elérhető területekre is el lehet jutni. Rúgjunk és cselezzünk, hogy kezelni lehessen az ellenséges csoportokat, amikor ők vannak többségben. Válasszunk a különböző halálos fegyverek közül, és minden egyes kör során új medálokat vethetünk be a pusztító hatásokért, és így szabadon változtathatjuk a harci stílusodat. A másodlagos fegyverek még több lehetőséget kínálnak az íjaktól kezdve a pajzsokon át a csáklyákig. Váltogassuk a kör során a felszerelést, hogy alkalmazkodni lehessen az új kihívásokhoz. Minden egyes kudarccal erősebb karakterünk lehet, ahogy új fegyvereket és medálokat kapunk, de minden alkalommal más kihívás vár ránk: minden pálya procedurálisan generált, így nincs két ugyanolyan kör.

A The Rogue Prince of Persia jelenleg csak PC-re készül. Korai hozzáférésben indul először május 14-én.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu