Jobb később, mint soha: jelentkezhetünk a The Witcher 3 modkészletének tesztelésére!

A CD Projekt RED (CDPR) nem sieti el, hanem eléggé óvatosra veszi, mert nem ugrott egyből a mélyvízbe a The Witcher 3 REDkittel, ami a jövőben alaposan megnyújthatja a már lassan kilenc éve megjelent játék élettartamát.

 

A Steamen a CDPR megerősítette, hogy aki ki szeretné próbálni a moddoláshoz használható eszköztárat, elmehet a REDkit oldalára, és itt hozzáférést igényelhet. A tesztelési fázis csoportosan zajlik majd, így egyszerre többen is elérhetik a The Witcher 3 REDkitet, és ha megvan a hozzáférés, a Steam-könyvtárunkban fel fog bukkanni az eszköztár. Emellett a The Witcher 3 hivatalos Steam Workshop-támogatásán is dolgozik a CDPR, és ezt is tesztelhetik a játékosok, ha az erre szánt bétához csatlakoznak.

A The Witcher 3 REDkitjének Steam-oldala pár további részletet is elárult az eszköztárról. A hivatalos modkészlet lényegében ugyanaz, amit a CDPR alkotott a játék fejlesztése során. A lengyel stúdió által publikált képek megmutatják, hogy a REDkit mennyire mély moddolási lehetőségeket biztosít, így a későbbiekben a modderek nagyon komoly projekteket teremthetnek meg, és mivel a CDPR már az Unreal Engine 5 segítségével dolgozik a következő játékain (Cyberpunk 2077 folytatása, The Witcher 4, The Witcher Remake…), a saját engine-jük hagyatékával lepték meg a fejlesztésre ácsingózó játékosokat. És ki tudja: lehet, hogy lesz pár olyan kivételes mod, ami alaposan megváltoztatja a játékot (akár valami teljesen új születhet), és ezzel felkelthetik a fejlesztők figyelmét, így akár ők maguk is csatlakozhatnak a CD Projekt stúdióinak valamelyikéhez!

A CD Projekt kétharmada jelenleg a Polaris kódnevű projekttel foglalkozik. Ez a név a The Witcher 4-et takarja. Az üzleti jelentése során a cég megerősítette, hogy a stáb jelenleg 403 főből áll. Tavaly májusban azt közölte a lengyel csapat, hogy az új Vaják-kaland kutatási fázisa befejeződött és elkezdte a fejlesztést megelőző, pre-produkciós munkálatokat. A teljeskörű fejlesztés valamikor idén kezdődik.

Forrás: WCCFTech, Steam, Steam

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu