A Far Cry 7 bejelentésére készül a Ubisoft?

Mivel a Far Cry az egyik alapvető franchise-a lett a Ubisoftnak a rajt óta eltelt két évtizedben, érthető, ha itt is gyakran terveznek egy új epizóddal, de a Call of Duty-hoz képest nem évenkénti megjelenéssel számol a francia kiadó.

 

A Far Cry 7-tel kapcsolatban egy, inkább az Assassin’s Creed franchise-hoz köthető szivárogtató, j0nathan rakott ki egy gyanús tweetet. A francia nyelv nem lényeges (kb. úgy fordítható, hogy „ha semmi sem változik, akkor…”), hanem inkább a képek a fontosak. Az első képen Cillian Murphy látható. A másodikon egy 72 órás visszaszámláló egy köteg dinamiton. A harmadikon egy hatalmas rák. A negyediken egy hetes szám. Ezeknek úgy nem sok köze van egymáshoz elsőre.

Viszont korábban az Insider Gaming írt arról, hogy a Far Cry 7 történetében egy bizonyos időtartam alatt kell megmentenünk a családunkat. Jelenleg a játékon belüli óra valós időben 24, a játékon belül 72 óra, de ha belépünk az egyik rejtekhelyünkre, akkor az óra megáll. 72 óra, és a hetes szám, ez kettő a négyből. Akkor mi a helyzet Murphy-vel és a rákkal? Nos, itt már inkább nagyobb esélyünk lenne a lottó megnyerésére, mint hogy kitaláljuk, hogy @xj0nathan mire gondolhatott… talán a főgonosz neve lehet Cillian, esetleg Murphy.

 

 

Ő aztán egy későbbi tweetben hozzátette, hogy SOSEM mondta, hogy Cillian Murphy a játékban lesz, és az a kép valami mást jelent. Szóval lehet, hogy már afelé kellene keresgélni, hogy ő miben szerepelt, de ez sem magyarázná meg, hogy mégis mi a fenére gondolhatott a rákkal. Erről elsőre a Far Cry 4 legelején felkínált étel (crab rangoon) jutott az eszünkbe, ugyanis a rák angolul crab. De ez már túlzottan eltérhet attól, amit valóban jelenthet a kép.

A Far Cry 7-et a Ubisoft még nem jelentette be, és ha tippelnünk kéne, hogy ezt Yves Guillemoték mikor teszik meg, akkor a válasz egyértelműen az lenne, hogy a júniusi Ubisoft Forwardon…

Forrás: Reddit, Reddit, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu