A Sony a régi Wii tulajdonosokat szeretné a PlayStation 4-hez hódítani

A Sony a kezdeti PS4-es sikerek után még inkább bővíteni szeretné a játékosainak palettáját túlmutatva a hardcore Killzone és Call of Duty rajongókon. A casual játékosokat is szeretnék meghódítani, ezért is jelenik meg annyi indie cím a PlayStation 4-en is.

Nemrég Andrew House bejelentette, hogy a cég azokat a Wii játékosokat szeretné célba venni, akik kihagyták a PS3-at és az Xbox 360-at, abban a reményben, hogy a PS4-re bevonzzák őket. Ez jól mutatja a Sony stratégiájában lévő változást, régebben, PS3-on ugyanis túlságosan is a hardcore rétegre fókuszáltak.

ps4pro.eu_sony3

Lásd még: A Sony a Microsoft bénázása után írt a 2013-as prezentációját.

„Itt van a megfelelő alkalmunk rá, hogy egy régebben elveszített játékos réteget ismét a köreinkben üdvözölhessünk, akik annak idején Wii-t vásároltak.” – mondta House, aki azt is hozzátette, hogy már egyre több olyan a Wii tulajdonost látnak, akik PS4-re váltanak, még akkor is, ha nem volt PS3-uk, vagy Xbox 360-juk a múltban.

A PlayStation 4 eladásai eddig nagyon jól alakultak, a Sony hivatalos számai alapján eddig több mint 9 millió konzol kelt el.

Forrás: PS4Daily

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu