Az Epic Games új stúdiót jelentett be Nagy Britanniában Epic Games UK néven

Az Egyesült Királyságban nyit új stúdiót az Epic Games, amelynek tulajdonképpen az alapját egy olyan régebbi fejlesztőcsapat, a Pitbull Studio képezi, amellyel az Epic már régebben is együttműködött.

Az Epic Games UK névvel ellátott csapat Sunderlandben nyitott meg és mindhárom irodáján keresztül animátorokat, szoftver motor fejlesztőket, művészeti fejlesztőket, commuinity managereket, engine programozókat és másfajta játékfejlesztői képességekkel bíró embereket is keresnek.

ps4pro.eu_Epic_Pitbull_2

A Pittbull korábban már dolgozott az Unreal Engine régebbi verzióin és a Gears of War: Judgmentet, illetve a Silent Hill Downpourt is kalapálta. Az Epic Games UK részékent a csapat most az Unreal Engine 4-et hegeszti majd Európában.

„A Pitbull rendkívül fontos partner volt számunkra, hogy a legjobb eszközöket és technológiát fejlesszék ki a next gen játékainkhoz.” – kommentálta az eseményeket Tim Sweeney, az Epic alapítója. „Az UE4 fejlesztésében már a kezdetek óta részt vettek és elképesztő az elhivatottságuk.”

ps4pro.eu_Epic_Fortnite_1

Az Epic Games UK részévé válni a következő logikus lépés volt az Epic-kel való együttműködésünkben.” – tette hozzá Robert Troughton, az új stúdió főnöke. „Reméljük, hogy egy remek csapatot tudunk itt alkotni Nagy Britanniában.”

Szóval mindenki szeret mindenkit és még sok új munkatársat is keresnek, szóval, ha tudsz angolul, némi játékfejlesztői tapasztalatod és szívesen dolgoznál Nagy Britanniában, mint játékfejlesztő, akkor érdemes elnézni a cég honlapjára.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu