Dragon Age Inquisition Multiplayer mód bemutató trailer [VIDEO]

Igaz a Bioware kihagyta a Dragon Age: Inquisition single-player kampányából a co-op módot, mivel állításuk szerint bonyolult lett volna a programozása, valamint a játék még nem érett meg erre a lehetőségre. De az előzetes információk alapján így is elégedettek leszünk.

Ugyanis a multiplayer ( később: MP ) módba kedvünkre szabhatjuk karakterünket, a harcok után elérhetővé fognak válni új felszerelések, fegyverek, páncélok, gyógyitalok, rúnák, és karakterek. Ezekből kezdetben összesen 12 lesz választható. Minden klasszból 4-4. Idetartozik a mágus, harcos, és a zsivány. 20-30 perc hosszúságú csatákra számítsunk, amikben nem lesz pihenő, ugyanis teljesen akció orientáltak lesznek.

ps4pro.eu_DAI-Dragon-Attack_1.b

Eleinte 3 MP térképet bocsájtanak rendelkezésünkre. Elven Ruins, Orlesian Palace és Tevinter. Fontos megemlíteni, hogy az MP módbeli teljesítményünk nem lesz kihatással a kampány végkifejletére. A maximum elérhető szinthatár 20 lesz. De ha ezt elérjük, akkor extra presztízs pontokat fogunk kapni. Ez fontos szerepet fog játszani a ranglétrán lévő helyezésünkre.

Harcra fel! November 21-én minden kiderül.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu