PS4 Remote Play Xperia Z3-on és Xperia Z3 Compacton

Abban az esetben, ha rendelkezel PlayStaton 4-el, viszont Vitával nem, de nem szeretnéd megvenni a hordozható kézi konzolt csak azért, hogy azon keresztül játszhass a PS4 játékokkal, akkor érdemes lesz szemügyre venni a soron következő Xperia Z3 és Z3 Compact telefonokat. Ugyanis ezek lesznek az első mobil készülékek, amik támogatni fogják a PS4 Remote Play funkciót.

Egyszerűen csak rá kell kapcsolni a PS4 kontrollerre az úgynezevezett Game Control Mount nevű kiegészítőt, majd abba belehelyezni a telefont és már játszhatunk is. Ez nagyon jól hangzik, viszont kezdetben, csak Wi-Fi hálózaton keresztül lesz elérhető. Arról hogy pontosan milyen hatótávolságon belül, nem lehet tudni, de gondolom addig, amíg van vezeték nélküli hálózat.

ps4pro.eu_11_XperiaZ3_ps4_1

Íme, néhány technikai adat a készülékekről: 2.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processzor, 4G LTE modemmel. 20.7 megapixeles kamera. Természetesen mindkét modell esetén por és vízálló készülékekről van szó.

Az új széria megjelenése 2014 őszén várható. Pontosabb dátumot sajnos nem tudunk.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu