Egyéves az inFAMOUS: Second Son, ünnepel a Sucker Punch

Egy éve jelent meg a PlayStation 4-exkluzív inFAMOUS: Second Son – már jó ideje volt, hogy a Sucker Punch műhelyéből kilépett a nagyközönség elé eme játék. Ezt az évfordulót a fejlesztők ingyen tartalommal fogják megünnepelni, hogy újra bepattintsuk a lemezt a gépbe (vagy letöltsük a Store-ból). Twitter avatárok Delsin, Reggie, Fetch, Eugene, Hank és Augustine ötöséből, borítókép Twitterre és Facebookra, mobil háttérképek és a Delsin-Fetch páros által csengőhangok. Március 31-én két PS4 téma érkezik, fejenként két dollárért – az egyik Delsin, a másik Fetch köré összpontosul.

Az inFAMOUS: First Light-ot 3,5 millióan játszották a januári, ingyenes PS Plus időszak alatt, de aki lemaradt róla,, március 27-e és 30-a között féláron még beszerezheti. Gratulálunk.

ps4pro_infamous_second_son-20140520-4

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu