MediEvil: visszatérés PS4-en?

Sir Daniel Fortesque az első PlayStation -féle MediEvil egyik ikonikus karaktere volt – két részt is kapott őnagysága, de a későbbi generációk során már nem kapott folytatást… de ez még megváltozhat, ami kellemes meglepetés lenne az ősmotoros Sony-sok számára.

ps4pro.eu_medievil2
Lent két – tényleg igen rövid – videócska látható, amelyeken magát Sir Dant láthatjuk mozgás közben. Igen ám, de mindkettőn ott feszít egy „Confidential Property of Sony Computer Entertainment Europe – Do not distribute” felirat, tehát ez a SCEE tulajdona! Hoppá, ez azért már felettébb gyanússá teszi a videókat.

Lehet, hogy végül kamu az egész, de mi van akkor, ha nem? Csak nem egy bejelentés várható az E3-on? Egy halom kérdés és még semmi válasz. Ha már visszatérésekről van szó, akkor talán egy Crash Bandicoot résznek is örülnénk… *ferde szemmel tekintés a Naughty Dog felé*

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu