Call of Duty: Advanced Warfare – Supremacy: hamarosan itt a harmadik DLC!

A Call of Duty: Advanced Warfare menetrendszerűen kapja a DLC-ket – szám szerint már a harmadiknál tart, amely a Supremacy nevet kapta. Igaz, a PlayStation-nek továbbra is várnia kell, mert először Xbox One-ra és Xbox 360-ra érkezik június 2-án eme DLC.

Ebben a DLC-ben visszatér a Modern Warfare 2-ből a Highrise pálya modernebb formában, Skyrise néven. Ezen felül a Parliament Londonba, a Kremlin Moszkvába és a Compound a colorado-i környékre kalauzolja el a játékosokat. Az Exo Zombies is folytatódik a Carrier epizóddal, amelybe ezúttal már Bruce Campbell is be fog szállni – őt a Gonosz halott filmekből ismerhetjük például. Végül az ár: 15 dollár, vagy 50 a Season Pass-ért, amellyel mind a négy DLC-t felkaphatjuk.


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu