Egy hosszabb, SOKKAL büntetősebb Uncharted 4: A Thief’s End videó! [VIDEO]

A Sony E3-as prezentációján értelemszerűen nagyobb szerepet kapott a Naughty Dog játéka, a jövő év elején érkező Uncharted 4: A Thief’s End. Ezúttal viszont a teljes, bővített videót láthatjuk, így megtudhatjuk, hogy Sully, Nathan és utóbbi testvére, Sam miként éli meg teljességében a játéknak eme részletét. Ám sajnálatos módon egyrészt nem volt sok idő a játék számára az előadáson, másrészt pedig technikai malőr is volt vele kapcsolatban. Szerencsére közzétették a teljes videót, amelyet a Sony standjánál vetítettek, így mi sem maradunk ki a jóból.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_uncharted-4-a-thiefs-end_2

Amit a videóból láthatunk, az valami elképesztő: bár 30 fps-sel fog futni az Uncharted 4, a látvány valami leírhatatlanul szép. Talán még a The Order: 1886 grafikáján is túl fog tenni Nathan Drake utolsó története, és az azért nagy szónak tekinthető. Csak a játékmenet legyen unchartedes, és akkor nem lesz probléma! De nézzük is ezt a videót, ami azért majdnem negyed óra hosszú lett, nem rossz…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu