Sébastien Loeb Rally Evo: Elhalasztva! [VIDEO]

Mivel a Milestone nem látja elérhetőnek a játék fejlesztésében kitűzött céljaik elérését, az olaszok úgy döntöttek, hogy eltolják a játék megjelenési dátumát. Mondja ezt a virágnyelv, de nézzünk inkább a sorok mögé a bejelentésükben…
Szerintünk a 2016-ra elhalasztott megjelenés mögött több van. Esélyes, hogy még az idén kihozhatja a Codemasters a DiRT Rally-t (ami eddig nagyon jó!), illetve a WRC-5 is még meg fog jelenni. Szóval attól tartanak, hogy nem fog elég figyelmet kapni a játék. Majd jövőre!

Kíváncsiak is leszünk arra, hogy végül mit hoznak össze, mivel mi nem reménykedünk: a WRC licensz elvesztése már elég okot adhat félelmeinkre. A néhai Colin McRae és Richard Burns nevével fémjelzett játékok színvonalát pedig nehéz lesz elérniük – főképp az utóbbi rendelkezett nagyon is komoly fizikával.

Íme az első gameplay trailer a játékból, de sok tényleges játékmenetet nem láthatunk, és ami pár másodperc ott van, az is HUD nélküli, nem tűnik sokkal különbnek a WRC 4-től, ami azért félelmetes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu