Hailee Steinfeld – Love Myself – Ha más nem is…

SPOTIFY – Ugyan fiatalsága miatt még sokaknak újnak tűnhet a neve, de higgyétek el nekem, hogy már találkoztatok a kis hölggyel. Hailee Steinfeld egy elég korrekt színészi vénával megáldott hölgyemény aki Tarzana-ban született (most kapaszkodj) 1996-ban. Akár a legtöbb „disney-növendék”-szerű színész, az ő karrierje is hasonlóan alakult.

A legelső filmes bemutatkozása után (ami történetesen a True Grit TV-s szereplése volt), megbízták azzal, hogy legyen ő a Miu Miu reklámarca, amit Hailee örömmel el is vállalt. Elindult a modell karrierje, amit a mai napig lassacskán építget maga körül. Közben pedig jöttek a felkérések sorra a szereplésekért. Láthattuk a Begin Againben, az Utálat és Szerelemben, de a 2013-as Shakespeare feldolgozásban is megjelent mint Júlia Capulet. Amíg pedig ezen címek megtartották őt „középszerű” színészi tehetségként, addig befutott egy újabb felkérés, még pedig nem másra mint Gavin Hood Végjáték című filmjére. 

ps4pro.eu-Hailee Steinfeld-1

Egyébként az Enders Game-ben ő játszotta Petra Arkaniant, és ez a szereplése már igazán sikeresnek bizonyult. Megmutatta a közönségének hogy igenis helye van a TV képernyőkön kívül is, ott ahol a nagy vászon mindent beterít. Az Enders Game pedig egy elég jóra sikerült produktum volt az azonos című Orson Scott Card regényének alapján, ami később egy történetileg párhuzamosan „bicsakló folytatást” is kapott.

Miután lesöpörte asztaláról a siker morzsáit új lehetőségek adódtak, amiket okosan ki is használt. Így szerepelhetett a 3 nap a halálig-ban, és a Tökéletes hang 2-ben, ahol „Örökséget játszotta. A jövőben pedig a Term Life című filmben üdvözölhetjük, és az említett musicel, a folytatásában, a Tökéletes Hang 3-ban.  

ps4pro.eu-Hailee Steinfeld-2

Felhangolva

Mikor Elizabeth Banks rendezgetni kezdte a Tökéletes Hang második felvonását arra gondolt, hogy új tehetségeket is ki kellene próbálnia a címhez, így jutott a választása Hailee-re, aki addigra részint már megmutatta magát és a hangját a nagyérdeműnek. Le is szerződtek egymással de a film rossz lett. Ultra rossz, már ha az elődöt vesszük figyelembe. Persze ez nem Hailee hibája volt, viszont ritka nagy szerencsétlenség, hogy az első zenei megnyilvánulása annyira értékelhetetlennek bizonyul, mint a Tökéletes Hang 2.

Pozitívumként maximálisan annyit lehet megjegyezni, hogy figyelmen kívül hagyva a filmet magát, Hailee egy addig ismeretlen oldalát ismerhettük meg, az énekest. Hallhattuk elképesztően szép hangját igazi slágerek kíséretében de ez a moziban volt. Az újonnan megjelent single-dalával Hailee megmutatta számunkra, hogy jelenleg egyáltalán nem képes maradandót alkotni a zenei műfajban. De még kritizálhatót sem. A Love Myself csak egy (ügyefogyott) próbálkozás a Tökéletes Hang egyik „Bellájától”.

ps4pro.eu-Hailee Steinfeld-5

 

Elsőre-se!

Ha szereted a Tökéletes Hang filmeket akkor jobban teszed ha tudatosan kerülöd el Hailee új dalát, mivel abszolút mást mutat a jelenlegi kép mint a filmbeli. Hailee nem Emily a T.H-ból, ő csak egy színésznő, aki azt gondolta énekelni is tud ha már musicalt játszott. De sajnos ez az elgondolás nem állja meg a helyét, és a három perces dal alatt (többszöri visszahallgatásra sem) nem volt képes meggyőzni arról, hogy akit hallok az bármilyen szinten is megfelel a T.H-ból már ismert nívó-szintnek. Korrekt hangja van… De ez nem elég…

ps4pro.eu-Hailee Steinfeld-3

De legalább szereti magát…

Csöpp sztárpalántánk egyszer talán felnő, és sikeresebbé válhat annál, mint ahol jelenleg tart. Ehhez viszont sokkalta többre lesz szükség mint a Love Myself szerű dalokra. Ez csupán egy „hírtelen-kidobás” (mert annyira tákolt-bákolt, hogy kiadásnak sem lehet nevezni), egy demo ami azt próbálja prezentálni nekünk, és szerintem saját magának is, hogy a későbbiekben mikre lehet képes a hangjával.

-Kese-

Hailee Steinfeld – Love Myself

Zene - 6
Szöveg - 5.5
Stílusában - 6
Innováció - 4
Divatban - 6

5.5

Átlagos

Egy tehetséges színésznő, aki fiatalosan robbant a tv-képernyőiből a mozivászonra, és most a Spotify toplistájába zenei kreálmányával. És ugyan egy elmegy kategóriát még megüthet egyeseknél a Love Myself, de NEM MA, és nem felénk. Hallgatható, de ezzel vége is.

User Rating: Be the first one !

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu