Destiny: The Taken King – Élőszereplős trailer [VIDEO]

Élőszereplős trailert kapott a Destiny újabb kiegészítője, a The Taken King, amely különálló lemezen, illetve egy PlayStation 4-es bundle részeként is elérhető lesz a keddi naptól. Ezt Joseph Kosinski, az Oblivion és a TRON: Legacy rendezője hozta össze. A háttérben a Led Zeppelintől a Black Dog duruzsol, a videó címe pedig „Evil’s Most Wanted” – olyannyira felhypeolták ezt a komoly frissítésnek ígérkező kieget, hogy tegnap este az NFL szezonnyitójára külön összevágtak egy hatvan másodperces reklámot, amely a TV-ben is lejátszásra került. Persze a hosszabb változatot raktuk be a hír alá, mert így teljes Kosinski munkássága.

Amúgy a Bungie elég durván rátaposott Peter Dinklagere, ugyanis a Trónok harcából ismert színész helyett a „mindenben feltűnő” Nolan North, többek között Nathan Drake hangja adja majd Ghost hangját. Minden bizonnyal ez egy költségcsökkentő húzásként jött elő. Van is már egy petíció azért, hogy végül mégis Dinklage hangját halljuk majd a játékban. Ezzel csak azt érték el, hogy a játékot híresztelik, szóval talán annyit lehet mondani, hogy gratulálunk.

Még egy érdekesség: japán trailer is készült.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu