PlayStation 4-re is érkezik a World of Tanks [VIDEO]

A Wargaming.net újabb platformra fogja kihozni a free-to-play tankos MMO-ját, a World of Tankset. Ezúttal a PlayStation 4 lett a célpont, így a kurrens generációs konzolokon is elérhető lesz már a WoT, amely még öt éve jelent meg először, de szép lassan világszerte elérhetővé vált – nálunk a reklámok között is fut a tv-ben a tankjatekok.hu címet promotáló reklám.

A nyár folyamán korábban az Xbox One-ra jelent meg a World of Tanks, amelyben akár maximum harminc tank is egymásnak eshet és hét ország háromszázötvennél is több tankja közül is választhatunk magunknak egyet. Mivel free-to-play játékról beszélünk, természetesen ebben ott figyelnek a mikrotranzakciók, amelyek elriasztható hatásúak lehetnek az újoncok számára.

Még nem tudni pontosan, hogy mikortól is lesz játszható a PS4-es tankozósdi, de már bejelentésre került, hogy a megjelenés előtt egy béta biztosan ki fog gurulni. Már lehet is regisztrálni a bétára.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu