GameStop: Nem fognak eltűnni a lemezes játékok!

Ma már természetesnek tűnik az, hogy a nagyobb játékok digitálisan is megvásárolhatóak, így nem kell elmennünk egy boltig, ahol lemezesen is beszerezhetjük az általunk kívánt játékot. Ezzel kapcsolatban szólalt fel Paul Raines, a főleg az angol nyelvterületen ismert GameStop boltlánc vezérigazgatója.

Raines szerint a lemezes játékok mindvégig velünk lesznek, még úgy is, hogy a fizikai hordozón történt zeneeladásoké 50, a filmeké 60 százalékkal csökkentek már a csúcsaikhoz képest. Szerinte az, hogy lemezen árulják a játékokat, illetve letölthetünk hozzá plusz dolgokat, egy korrekt üzleti rendszernek tűnik; úgy gondolja, hogy a virtuális valóságos játékok is így fognak majd működni.

Mondjuk mi hozzátennénk ehhez azt, hogy ők azért elég olcsón veszik vissza az akár csak EGYSZER kipróbált játékokat is, így nem csoda, hogy ezt mondja. Mi úgy véljük, hogy van igazságtartalma annak, amit Raines mond. A lemezes játékok ugyanis úgy is velünk lesznek, ha letörlik pl. a PlayStation Store-ról azt az adott játékot. Megszűnnek-e a lemezes játékok? Röviden: nem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu