PlayStation 4: Amerikában kilenc millió eladás

Újabb eladási eredményt mutathat fel a Sony a PlayStation 4-gyel, mivel az Egyesült Államokban közel két év alatt kilencmilliót értékesítettek a kurrens generációs konzolból, ami nem meglepő módon messze felülmúlta a PS3 eredményeit – igaz, ama konzolnak erős hátulütője volt a hatszáz dolláros árcímke a start pillanatában. A PS3 amúgy négy és fél milliót tudott összehozni, azaz csak feleannyit két év alatt. Nem rossz, nem rossz!

A tíz milliót minden bizonnyal a Sony még az év vége előtt be fogja rámolni, ami felettébb örvendetes lenne, mi elég nagy esélyt látunk rá, elvégre a Star Wars Battlefront és a Call of Duty Black Ops III bundlek kelendőek lesznek a játékosok körében, nem elfeledve ama tényt sem, hogy az árcsökkentés révén nagyobb célközönség válik elérhetővé a Sony számára. Csak gratulálni tudunk eme felettébb sikeres teljesítményhez – a 2016-os év, amely azért már több komoly exkluzív címet is fel tud mutatni, még jobb adatokat szolgáltathat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu