Zombi: Ha nem volt elég digitálisan…

Mi a fene ütött a Ubisoftba? Azok után, hogy a Vivendi három alkalommal is bevásárolt a részvényeikből, előléptek egy, szinte érthetetlenül hülye húzással a Zombival kapcsolatban. Ugye ez az a játék, amely a Nintendo Wii U-ra jelent meg eredetileg exkluzívként Zombi U néven, majd kapott egy PlayStation 4/Xbox One/PC portot idén egy módosított néven augusztusban.

Most viszont úgy tűnik, hogy a legjobb esetben is szódával elmegy jelzővel illethető játékra kiszórnak egy kis pénzt a franciák, ugyanis mind a három platformon fizikai változatban is elérhető lesz a Zombi. Szerencsénkre nem lesz a 2015-ös évben elérhető, mivel a megjelenési dátumot 2016. január huszonegyedikére helyezték. Szóval nem éppen egy erős időszakra hozzák ki, amin őszintén szólva nem is tudunk meglepődni…

Sajnos a Zombi legnagyobb problémája éppenséggel a port önmaga: a Wii U-s eredetiben ugyanis a GamePadnak hatalmas szerepe volt, és ennek hiánya eléggé érződik a portolt változaton. Mindenesetre a dobozos gyűjtőknek hamarosan újabb játék kerülhet a polcaikra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu