Dreams: Nemsokára érkezhet a béta

A Media Molecule nagy sikernek örvendett, amikor létrehozta a LittleBigPlanet franchise-ot. Azóta eltelt már néhány év és a csapat is egy új IP-n dolgozik már. Bár eléggé furcsa világalkotó játéknak tartjuk a Dreamset az eddig látottak alapján, mégis úgy véljük, hogy elég átütő végeredményű lehet még, amikor betalálja a PlayStation 4-et. (Azt nem  tudni, hogy mikor. Mi úgy tippelnénk, hogy 2017 nyarán jelenhet meg – ha ez beigazolódik, mi lelépünk lottót venni.)

Bár már tudtuk azt, hogy a Dreams az idei év során egy béta-t kaphat, azzal kapcsolatban még várnunk kell arra, hogy a Media Molecule kibökje, mikor is próbálhatjuk ki az új projektjüket. A Twitteren viszont már elég sokszor teaseltek bennünket a béta-val kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy még a januári hónap során közölhetik velünk a béta időpontját. Örülnénk neki, mert még messze vagyunk attól a ponttól, hogy bővebben is véleményt legyünk képesek alkotni a Dreamsről. Álmodj királylány – mondhatnánk. Vagy talán nem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu