Far Cry Primal – Közel egyórányi játékmenet! [VIDEO]

A Ubisoft megtartotta a Far Cry Primallal kapcsolatban az első közösségi élő adását, amelyben meg nem lepő módon új részleteket láthattunk az őskori játékkal kapcsolatban. A lenti videó majdnem egy órás, így a teljes megtekintéséhez előre ajánlunk valami nassolnivalót.

Többféle állat hátára felkapaszkodhatunk, hogy azokat használva gyorsabban tudjunk közlekedni – de akár egyes törzsi faluk megtámadására is remekül alkalmazhatóak lesznek. (Ez minket valamiért a Wildra emlékeztet, talán nem is véletlenül.) A játék látványa komolyabbnak ígérkezik, mint a 2014 végén betoppant Far Cry 4, bár tény, hogy ezúttal egy más időszakban és környezetben fog játszódni a Primal.

Remeknek ígérkezik, bár ki kell emelni, hogy ebben a játékban se számítsunk kooperatív játékmenetre, itt csak mi leszünk és a tömkeleg AI (köztünk az über borz) – a szokásos „minél jobb játékélmény” gondolattal magyarázza ezt a Ubisoft.

A Far Cry Primal PlayStation 4-re február huszonharmadikán érkezik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu