Hitman: nem fogjátok elhinni, hogy végül mit műveltek a játékkal!

Tegnap beszámoltunk arról, hogy a PlayStation 4-es Hitman előrendeléseket a konstrukció megváltozása miatt a Square Enix törölte. Ekkor még bizakodtunk, hogy talán teljes egészében megkaphatjuk a játékot. Ilyet még nem tévedtünk, sőt, ez inkább röhejes, ami helyette érkezik!

Szóval az epizodikus felbontás megmarad és az új kiadási struktúra miatt az árazás is megváltozik. Az IO Interactive szerint így „ténylegesen epizodikus AAA élményt” kaphatunk: a prológ/Párizs páros március tizenegyedikén érkezik, az olasz pálya áprilisban, a marokkói pedig májusban jön, ezeket pedig a thaiföldi, amerikai és japán pályák még az év vége előtt követni fogják. A Hitman jelentősen fog koncentrálni az online komponensre: hetente lesznek live események, hogy gyakrabban térjünk vissza a 47-es ügynök világába. Az IO főnöke, Hannes Seifert szerint egy élő játékot szeretnének megalkotni és ezzel a felosztással minőségibb prezentációban tárulhatnak elénk a későbbi pályák. (Szerintünk meg inkább adják ki 2016 végén az egészet, egyben.)

Tegnap beszámoltunk arról, hogy a PlayStation 4-es Hitman előrendeléseket a konstrukció megváltozása miatt a Square Enix törölte.
Az árazásról is ejtsünk egy pár szót: az Intro Packban a prológ és párizsi pályák lesznek 15 dollárért/euróért, ezt bővíthetjük majd pályánként 10 dollár/euró perkálásával, vagy az Upgrade Pack megvételével, ami 50 dollár. Ehelyett ott van még a teljes 60 dollár/eurós megoldás, ami reálisabbnak tűnik, bár ha előre kidobunk ennyit és csalódunk a játékban, az még gond lehet…

A PlayStation 4-eseknek jó napjuk van: a The Sarajevo Six pályánként egy exkluzív szerződést nyújt a sonysoknak, helyszínenként egy katonai alakulat, a CICADA volt tagjait kell levadászni. A béta dátuma is fixált: a PS4-eseknek február tizenkettedikén indul – a résztvételhez a szokásos előrendelői úton lehet jutni.

És akkor most jön a poénos, már-már nevetséges bejelentés: a Square Enix bejelenti, hogy lesz egy gyűjtői kiadás. Egy epizodikus játéknak? Ez már alapból fura, de tovább is van, mondjuk még: a gyűjtői kiadásban nem lesz ott a játék lemezes kiadása, csak egy letöltő kód! Ezt ugye nem gondolják komolyan? Ellenpéldaként fel tudnánk hozni a Life is Strange-et, amely akkora sikert aratott, hogy lemezesen is elérhető limitált példányszámban… de visszatérve a gyűjtői kiadásra: ez 140 dollárba fog kerülni, és az alábbi dolgokkal érkezik:
– Hitman játék (letöltő kód), gyűjtői doboz
– 10 colos 47-es ügynök Chessmaster szobor
– Egy vörös nyakkendő, amit ügynökünk is visel
– Keményborítójú, 60 oldalas művészi könyv

Szóval összefoglalásképp: elhalasztották a játékot, aztán végül ugyanúgy maradnak az epizodikus felbontásnál és ehhez hozzávágnak egy gyűjtői kiadást, amelyben nincs is ott fizikailag a lemez, amiről telepíthetnénk a játékot, csak egy kódot kapunk? Ez röviden és tömören nevetséges… főleg úgy,hogy elvileg terveznek Blu-ray kiadást a komplett játékból!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu