Paragon: Újabb izgalmas újítások az ingyenes MOBA-ban! [VIDEO]

Az Epic Games MOBA-ja, a Paragon folyamatosan frissítésre kerül alfa változatában is. A tesztelés már a negyedik fázisnál jár – legutóbb a második esetében számoltunk be az újításokról -, szóval az Unreal Tournamentért is felelős csapat nem nagyon pihen! Az alfatesztereknek készült videó ismételten a frissítéseket mutatja be viszonylag részletesen.

A mozgási sebességekbe is belenyúltak az új frissítésben az Epicnél, de az elhalálozásunk esetén kapunk egy kis összefoglalót, hogy mi is történt velünk. A replay rendszerét felújították (hiába, a nagy győzelmeket jó érzés visszanézni, illetve a stratégiánk áttekintése és kidolgozása is ezen áll vagy bukik), de a játék balanszán is dolgoztak, illetve a teljesítményt is optimalizálták.

A Paragon még az idei évben kerül végleges változatban elérhetővé PC-n és PlayStation 4-en. A MOBA-knak mostanában mintha gyakrabban jönne össze egy PS4-es port. Gondoljunk például a közelmúltban megérkezett World of Tanksra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu