Mass Effect: Andromeda: már a senior írója is lelépett!

Chris Schlerf lelépett a Biowaretől, hogy aztán a Destiny-n dolgozzon a Bungienél! Nem vicc, a Mass Effect: Andromeda vezető írója pontosan ezt a lépest tette meg a minap. Lehet, hogy csak PR duma, de szerinte az Andromeda lenyűgöző lesz. Ez nem magyarázza meg azt, hogy két hónap alatt miért léptek le ennyien a Biowaretől, akik mintha brain drain áldozatai lennének. Decemberben Chris Wynn távozott, aki azóta a H1Z1 felelős producere lett, januárban pedig David Gaider, aki főleg a Dragon Age-en dolgozott – ő már a Beamdog alkalmazottja.

Schlerf 2014 novemberében csatlakozott az Andromeda csapatához, előtte a 343 Industriesnél dolgozott a Halo 4-en senior írói pozícióban. Nem töltött sok időt a Biowarenél.

A Mass Effect: Andromeda az idei karácsonyi időszakban fog – elvileg – megjelenni PS4-re, Xbox One-ra és PC-re… de ezek után már erősen megkérdőjelezzük a Bioware-en belüli történéseket.

Csak nem haldoklik a Bioware?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu