Autóból gyilkosságot osztogatni csudajó! [VIDEO]

Egy régi franchise tesz újra látogatást konzolokon. „Ez az a versenyzős játék, ahol csak a bénák versenyeznek.” A 2015-ös Carmageddon: Reincarnation után új rész készül a Stainless Games műhelyében, amely PlayStation 4-re, PC-re és Xbox Onera fog ellátogatni. A fejlesztők elég bátor ígéretet tettek: megpróbálják visszahozni azt az élményt, amelyet úgy másfél évtizede átélhettünk.

A Carmageddon: Max Damage nem tudni, hogy mikor érkezik pontosan, de néhány részletet a fejlesztők már elmondtak: harmincnál több is gyilkológép, mindegyik külön karakterrel; tíz nagy terület, amely felfedezésre vár; egy halom mozgó célpont, legyen az medve, tolókocsis gyalogos, biciklis, vagy akár földönkívüli; karriermód hat játékmóddal; online négy játékmóddal; replay mód; kilencvennél is több powerup, komplex autósérülési és javítási modell…

Akik PC-n megvették tavaly a Reincarnationt, a Max Damage-et ingyen megkapják PC-re, a konzolosoknak pedig végre elérhetővé válik az autós káosz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu