Rekordot döntött a The Division, illetve mégsem!

A The Division körül nagy hypeolás folyik. A Ubisoft MMO-ját kb. akkora mértékben tolják a megjelenés előtt, mint az Evolve-ot tavaly, ha nem még jobban. A Ubisoft viszont döngöli is a mellkasát rendesen a legutóbb megtartott nyílt bétája után.

A hivatalos információk szerint 6.4 millió játékos játszott a The Divisionnel, mégpedig átlagosan öt órányit eltöltve a fertőzött New York városában. Ezzel rekordot is döntöttek a kurrens generációs konzolokon, de…

És itt jön be a képbe a de. De ezt úgy hozták össze, mint egy új IP. Van itt ugyanis egy másik játék, amely ennél sokkal magasabb számokat hozott össze tavaly ősszel. A DICE Star Wars Battlefrontja kilenc milliónál is több játékossal rendelkezett a béta során, úgyhogy jó ötven százalékkal magasabb eredményt produkált.

A Ubisoft tehát érdekes módot talál arra, hogy büszkélkedjen – tavaly ősszel is volt egy PS4-es rekordjuk, csak azzal az volt a baj, hogy egy ingyenesen elérhető játékról volt szó, így nem csoda, hogy sok letöltést produkált…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu