VR-vonalra lép a Ubisoft is, de nem játékkal!

Az AMD GDC-előadásán került szóba a Ubisoft legújabb terve, ami valamilyen szinten várható is volt: a franciák ugyanis szintén elkezdenek a VR felé nyitni, de mégsem úgy, ahogy arra számítottunk!

Az Assassin’s Creed VR-témájú élményt ugyanis a Ubisoft a Fox-szal és a vizuális effektekben jártas Practical Magic-kel együttműködve fogja elhozni számunkra. A VR a film eseményein fog alapulni, szóval nagy eséllyel 2017-ben láthatjuk meg az eredményét, hiszen a mozikba az Assassin’s Creed december 21-én érkezik.

Nem játék lesz, ez már megerősített információ – a film forgatásával párhuzamosan kerültek rögzítésre a jelenetek Máltán, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban. A Practical Magic eléggé ismeretlen cég, hiszen mindössze egy alkalmazottról tudunk (Bud Myrick, például az X-Men 2-n és a Men in Black 2-n dolgozott).

Kíváncsiak vagyunk a többi részletre is – már készül a második Asssassin’s Creed film is, tehát a Ubisoft előremenekül a Vivenditől…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu