Final Fantasy VII: teljes értékű epizódok!

A Final Fantasy VII-ről (vagy legalábbis annak remake-jéről) már tudjuk, hogy epizodikus felbontásban fogja a Square Enix összehozni. Nos, ezzel kapcsolatban a japánok felfedtek néhány részletet. Nem úgy lesz részekre bontva, mint például a Hitman, hanem…

Hanem a Final Fantasy XIII stílusát fogja követni a VII Remake. A részleteket a Game Informer magazinnak (amit Magyarországról nem lehet elérni, gratulálunk…) mondta el Yoshinori Kitase, a játék(ok?) producere. Kitase bevallotta, hogy úgy tervezik a struktúrát, mint ahogy a XIII esetében is tették, és az epizódok teljes értékű játékként fognak funkcionálni, így ebből ki lehet következtetni, hogy teljes árú játékok lehetnek majd a polcokon is.

Kitase azt is mondja, hogy mivel itt már megvan a teljes történet a játékhoz, lehetőségük van arra, hogy bővebben tekintsenek bele a részletekbe, de nem fognak mindent kifordítani az alapjaiból és megőriznek fontos kulcselemeket a játékban.

Reméljük, hogy az E3-on már elmondják, mikor jön legalább az első rész PS4-re…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu