Hová lettek az Evolution alkalmazottjai? Megtudtuk!

Meglepő lépésnek tarthatjuk még ma is azt, hogy a Sony úgy határozott, bezárja az Evolution Studiost, akik már a PS2 óta készítettek Sony-exkluzív játékokat. Most megtudtuk, hogy hova mentek innen a fejlesztők!

Mivel az F1 2015 és a DiRT Rally kifejezetten nagy sikert aratott, a Codemastersnek lehetősége volt arra, hogy terjeszkedjenek, így bejelentették, hogy az Evolution csapata is már az ő portfóliójuk része lett! Ez nem azt jelenti, hogy az elnevezés, vagy bármiféle IP hozzájuk került, sőt, azt sem tudni még, hogy hányan kerültek a Codies alá, csak azt, hogy ide szerződtek páran. Az Evolution társalapítója, Mick Hockin a Codemasters termékfejlesztéséért felelős igazgatóhelyettesi pozíciót is megkapta.

Remélhetőleg a Codemasters reneszánsza lehetővé teszi, hogy újra megállás nélkül hozzák ki a sikeresnél sikeresebb játékokat, s mivel most már néhány ex-Evolutionös is náluk dolgozik, erre minden esély megvan. Egy új GRID résznek örülnénk PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Igen, ez egy nem burkolt kérés.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu