Ez lenne a Red Dead Redemption 2 térképe?

Tényleg mintha minden héten írnánk a Red Dead Redemptionről, mert most megint lehetséges, hogy valami kiszivárgott a játék folytatásáról, amit a Rockstar és a Take-Two egyaránt nem nagyon szeretne bejelenteni.

A NeoGAF fórumon a Mideon névvel regisztrált felhasználó tette közzé a lenti képet, amit gyorsan el is távolítottak az oldalról. A Techradar forrásai szerint viszont megerősíthető, hogy ez egy nagyon is friss térkép, amely nem kamu. A Great Plains területét láthatjuk, de az első részből a Blackwater helyszín is felbukkan a képen, de szigeteket is láthatunk, amiből kiindulva majd ódacsónakázhatunk. Más furcsaság is felbukkant: a vasút jelenléte. Hm, csak nem bővül a vonatokkal (is) a Red Dead Redemption 2?

Persze, mivel nincs semmi sem megerősítve, így mi nagyon is vonakodva beszélünk arról, hogy mennyire igaz-e a térkép a hír alatt. Talán az E3-on végre lapot kér a 19-re a Rockstar.

ps4pro-Red-Dead-sequel-map-leak

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu