Menu

Vajon ki tér vissza a The Walking Dead harmadik évadában?

A The Walking Dead harmadik évadáról már tudjuk, hogy még az idei év során izzítja be a Telltale Games a rakétáit. A franchise írója, Robert Kirkman az IGN-nek adott interjújában beszélt arról, hogy mi a szituáció a folytatással.

Kirkman azt mondja, hogy a harmadik évad számára kifejezetten izgalmas lesz, hiszen elég közel jut időben ahhoz, ahol a képregényekkel tart, szóval már-már egy időszakban tart a két műfaj, így meglepetésekre számíthatunk majd a Telltale epizódjai során. És ki a visszatérő karakter? Clementine! „Rá fogunk nézni Clementine-ra, megtudhatjuk, hogy hol van és mi a helyzet vele.” Azt persze Kirkman már nem mondta el, hogy milyen szerepet kap majd a két évad során főszereplővé növő leányzó a harmadik szezonban. amely többféleképpen is utalni fog a képregényekben történt eseményekre.

Biztató. Várjuk is rendesen – addig befejezzük a Michonne minisorozatot, hiszen a mai nap jön ki a finálé, és természetesen tesztelni is fogjuk.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu