Deus Ex: Mankind Divided – lerántjuk a leplet a különböző verziókról! [VIDEO]

A Deus Ex új része, a Mankind Divided idén már megosztó volt az előrendelői perkekkel, amelyeket szerencsére az Eidos és a Square Enix eltörölt, plusz a játék megjelenését is kitolta augusztus végére. Talán Adam Jensen visszatérése jól jön ki a kis késéssel, ha a lenti videó alapján (amit ráadásul pont ő kommentál!) kellene véleményt alkotnunk a Mankind Dividedről.

Fizikai és digitális kiadásban egyaránt kapható lesz a játék. A lemezes változat Day One Editionje egy extra küldetést, a Covert Agent Packot, a soundtracket, egy mini művészi könyvet, novellát és képregényt tartalmazza – persze ezek mind digitális formátumban lennének elérhetőek. 60 dollár, szóval errefelé 17-18 ezer forint körül jön a boltokba PS4-en és X1-en. A 140 dolláros (~38-39 ezer forint) gyűjtői kiadásban az imént említett tartalmakon felül egy exkluzív fekete-arany prizmás dobozban egy 9 colos Adam Jensen figurát, egy 48 oldalas művészi könyvet, és egy Steelbokot tartalmaz majd.

PC-re csak digitálisan jön a Mankind Divided, itt a standard kiadás kb. ugyanannak felel meg, mint a Day 1 Edtion (az ár is ugyanaz), de a 90 dolláros (~24-25 ezer forint) Digital Deluxe kiadás pluszban a Season Passt tartalmazza csak.

Egy kicsit meredek, hogy az augusztus 23-án érkező játék gyűjtői kiadása nem is adja a kezünkbe a Season Passt. Az egy picit lehúzó húzás…

ps4pro-Deus-Ex-Mankind-Divided-Day1Edition

 

 

ps4pro-Deus-Ex-Mankind-Divided-CollectorsEdition

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu