A Múmia reboot hivatalos sztorija – egyenesen a Universaltól!

MOZI HÍREK – Korábban már írtunk róla, hogy reboot készül a Múmiából és főszerepet nem más, mint Tom Cruise szakította le,  illetve azóta arra is fény derült, hogy tárgyalnak Russel Crowe-val, aki Dr. Jekyllt alakítaná, illetve ezúttal női múmia lesz, Sofia Boutella személyében. Elég régóta keringenek már pletykák, hogy végül is szól majd a reboot, a Universal talán megunta, mert végre kidobta a hivatalos szinopszist:

Tom Cruise lesz a főszereplője a filmes legenda új verziójának, amely egész kultúrákat mozgatott meg az idők kezdete óta: A Múmia.

Hiába volt eltemetve egy kriptába a sivatag mélyén egy ősi királynő (Soufia Boutella, Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), akinek a végzetét igazságtalanul elragadták tőle, amint felébresztették a modern világban; ezzel pedig ránk szabadult a haragja, ami az évezredek során folyamatosan növekedett, és a mérhetetlen terror, ami minden képzeletet felülmúl.

A Közel-Kelet végeláthatatlan homokján és a modern London rejtett alagutain keresztül, A Múmia elhoz számunkra egy meglepő intenzivítást és harmónikus csodákat, valamint bemutat egy borzongatóan új feldolgozást, ami bevezet minket egy új világba tele istenekkel és szörnyekkel.”

Ezzel a filmmel így hivatalosan is elkezdődik a Universal szörnyes univerzuma, amiben a Láthatatlan ember (Johnny Depp), a Farkasember (Aaron Guzikowski) már biztosan helyet kap, de lehet, hogy találkozni fogunk még Frankenstein menyasszonyával és sok más ismert szörnnyel. Az írókat Alex Kurtzman és Chris Morgan felügyeli, ők felelnek majd a filmeken átívelő történetekért és határozzák meg a kreatív irányvonalat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu