A Polyphony Digital betartja ígéretét!

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Polyphony Digital legújabb játéka, a Gran Turismo Sport még a májusi hónap folyamán új részletekkel fog a nyilvánosság elé kerülni. A japán fejlesztők nem beszéltek a levegőbe, komolyan gondolták!

Hivatalossá vált, hogy a csütörtöki nap során (azaz tizenkilencedikén), magyar idő szerint este fél kilenckor a PlayStation és a GT YouTube oldalain egy élő adás kereteiben fognak prezentálni nekünk egyet s mást a PlayStation VR-támogatással érkező új Gran Turismo felvonásból.

A Gran Turismo Sportot még a tavalyi Paris Game Week során jelentették hivatalosan be, a megjelenés pedig még a 2016-os évre tehető, a korábbi német PlayStation Friends oldal szerint pedig nyitócímként érkezhet már október során.

Ezt az egy hetet bőven kibírjuk, lesz mivel játszanunk úgy is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu