Bejelentésre került a Dragon Ball Xenoverse 2! [VIDEO]

Tavaly jelent meg a Dragon Ball Xenoverse, ami egy viszonylag korrekt játék lett, hiszen nemcsak bőven merített a franchise történelméből, de a hangulata és a látvány is jó volt. Nos, ez a történet idén folytatódni fog!

A Dimps már nagy erővel dolgozik a Xenoverse 2-n, amely még idén a PlayStation 4/Xbox One/PC trióra meg fog jelenni. Az ígéretek szerint „az eddigi legnagyobb és legrészletesebb Dragon Ball világot” kapjuk meg a folytatásban, amely látványra is szebb lesz elődjénél. Új hub város, több testreszabási lehetőség, karakterfejlesztési lehetőségek – lesz itt minden.

További részleteket a Bandai Namco az E3-ra ígért, de legalább megtudtuk, hogy a pletykák, miszerint lesz Xenoverse 2, beigazolódtak. A bejelentéshez a trailer is jár, ami nagyon ütős lett. Komolyabb hangulatot áraszt magából, mint amit az első részben tapasztaltunk.

Legalább ezt már nem fogják betiltani Magyarországon, mint anno a Z sorozatot, ami azért egyik szerkesztőnkre még a mai napig rossz hatással van…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu