Trónfosztott lett az Uncharted 4!

Megéltük ezt a pillanatot is, hogy már nem az eladási listák élén ül Nathan Drake.

Bizony, az Uncharted 4: A Thief’s End PS4-exkluzivitása ellenére elkente a multiplatform játékok száját… idáig. Az angol toplista most már új győztest köszönthet, hiszen az Overwatch kapásból az élen nyitott, így a Blizzard játéka átvette a vezetést a Naughty Dogétól. A Sony ezúttal is örülhet, hiszen a PlayStation 4-es változat az eladások 41%-át tették ki, többet, mint az Xbox One-éból és a PC-sből, úgyhogy a PS4 itt is.

A toplista harmadik helyére az id Software DOOM-ja került, megelőzvén a Homefront: The Revolutiont és a Call of Duty: Black Ops III-at.

Az Uncharted 4 eladásai 37%-kal estek vissza, úgyhogy nem csoda, hogy nem tudta megtartani egy újabb hét erejéig az első pozíciót. A FIFA 16 7. helye érthető, ugyanis arrafelé nagy keletje van a focinak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu