Steven Spielberg és Peter Jackson egy vadonatúj szupertitkos közös filmen dolgoznak!

MOZI HÍREK – Ismét együtt dolgozik Steven Spielberg és Peter Jackson – a hírt maga Spielberg erősítette meg, aki sajnos több információt nem volt hajlandó elárulni a projektről.

A hírt a rendező és produceróriás akkor árulta el, amikor éppen legutóbbi filmjét, A barátságos óriást promózta, amit Amerikában múlt héten mutattak be – elég lagymatag sikerrel. A filmet nálunk csak augusztusban lehet majd látni.

Peter Jacksonról pedig az derült ki, hogy a 2014-es harmadik Hobbit-mozi után egy új Tintin-filmen dolgozik, szóval mindkét filmes szakember nem csekély mértékben el van havazva az utóbbi időben. Spielberg azonban a New Zealand Herald’s-nak elárulta, hogy Jackson még a Tintin előtt neki készít egy filmet, de hogy mit, az egyelőre titok, senki semmit sem tud róla.

Még 2013-ban jelentette be Peter Jackson, hogy folytatják a 2011-es animációs filmet, a Tintin kalandjait. Azt a filmet egyébként Spielberg rendezte és Peter Jackson volt a producere. Spielberg eközben George Lucassal is közös munkába kezdett, hogy folytassák az Indiana Jones-sorozatot immár az ötödik résszel.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu